torstai 28. tammikuuta 2016

Kevään 2016 hyväntuulisin tapahtuma :)

 PIENISUURIASKEL
-hyvänmielen tapahtuma ihan kaikille
14.5.2016


PieniSuuriAskel-tapahtuma on Facebookissa. Klikkaa itsesi osallistujaksi niin näet kaikki uudet tapahtumaan liittyvät asiat. Vaikka et itse pääsisikään tapahtumapäivänä paikanpäälle, voit merkitä osallistuvasi ja kutsua kaikki tuttusikin mukaan. Näin olet mukana auttamassa!


#pienisuuriaskel-KUVAKISA Instagramissa!
 
-Tapahtuma kokoaa yhteen eri ikäiset, kokemaan ja tekemään hyvää! 


-Lähiseudun yrityksiä on mukana moninkertaistamassa hyvää. Teemme pienet askeleet suuriksi.Yritykset lahjoittavat rahaa hyvän tekemiseen ja summa kasvaa tapahtuman osallistujien aktiivisuuden mukaan! Voit kasvattaa pottia kiertämällä tapahtumassa urheilukentän radan kerran tai monta kertaa. Kyseessä ei ole kuitenkaan juoksukisa, aikaa ei oteta ja tyyli on vapaa. Kiertää saa kävellen, juosten, lastenrattaiden kanssa tai vaikka pyörätuolilla! Jokaisesta kierretystä kierroksesta yritykset maksavat pienen summan Yhteisvastuu-keräykseen.


-Tapahtumassa järjestetään Hämeenkyrön kurlausmestaruuskisat. Vastakkain kisassa on mm. kunnan ja seurakunnan työntekijöitä ja Hämeenkyröläisiä nuoria. Kurlaus on hauska ja taktinen puisin palloin ja katuharjoin pelattava seurapeli Suomen Savosta. Lajin ensimmäiset MM-kisat järjestettiin 2015. Hämeenkyrön kisat pelataan virallisilla MM-palloilla. Tule kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon! Lajin sivut www.kurlaus.fi


-Tapahtuma-alueelle ei ole pääsymaksua. Tapahtuman toimintapisteistä osa maksaa vähän, pääasiassa 1-2 €. Varaa mukaan käteistä rahaa. Alueella on kassa jossa voit ostaa lippuja eri toiminta/myyntipisteisiin, euron kolikkoja ei siis tarvitse valmiiksi vaihtaa mukaan :) 


-Tapahtuman tuotolla tehdään nuorten syrjäytymistä estävää työtä Yhteisvastuu 2016-keräyksen kautta. Osa tuotosta ohjataan myös johonkin oman paikkakuntamme nuorten hyvinvointia edistävään hankkeeseen.


-Myynnissä mm. lettuja, hattaraa, makkaraa...


-Gospelriders moottoripyöräkerholaiset ovat pyörineen mukana. 


-Tapahtumassa myös kasvomaalausta, vesipajatso ja muuta hauskaa ohjelmaa.


-Me järjestäjät uskomme, että yhdessä liikkuminen ja tekeminen on omiaan lisäämään yhteisöllisyyttä, terveitä elämäntapoja ja tuottamaan iloa. Samalla ohjaamme Yhteisvastuu-keräyksen kautta tukea niille, joilla hätä on suuri. Monta tapaa tehdä hyvää, ja vieläpä helposti. Toivottavasti otat haasteen vastaan,ja tulet mukaan tapahtumaan. Suosittele tapahtumaa myös tutuillesi, niinkin olet mukana auttamassa. Ihan pienikin askel kohti hyvää on askel oikeaan suuntaan!


Tapahtuman järjestää Hämeenkyrön seurakunta
www.hameenkyronseurakunta.fi

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Partio, Hämeenkyrön kunnan liikuntatoimi ja Gospelriders.

Yhteisvastuu-keräyksen nettisivut ovat osoitteessa www.yhteisvastuu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!