sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Miten hurisee? Sen kuulet 14.5.201614.5.2016 hurisee. Silloin nimittäin päräyttää Kyröskosken urheilukentän luo moottoripyöräkerho Gospel Ridersin jäseniä pyörineen. Kyytiin pääsee ken haluaa, eikä maksa mitään. Gospel Riders on moottoripyöräkerho jonka jäseniä yhdistää moottoripyörien lisäksi kristillinen usko. Mukana on miehiä ja naisia yli seurakuntarajojen.


Gospel Ridersin jäsenet kiertävät eri tapahtumissa ja leireillä kertomassa harrastuksestaan ja uskostaan. Toukokuussa saamme joitakin heistä mukaan  PieniSuuriAskel-tapahtumaan Kyröskoskelle. Tapahtuman ajankohtaiset tiedot löydät  Facebookista.

Kuva Gospel Riders nettisivulta.


Nyt tiedät mikä on Gospel Riders, mutta oletko koskaan kuullut Motoristiraamatusta? Se on erityinen motoristeille suunniteltu kirja, joka sisältää Raamatusta Uuden testamentin ja Psalmit. Lisäksi kirjassa on kuvia, rukouksia, lauluja, ja motoristien omia tosielämän kokemuksia siitä, miten he ovat saaneet oppia tuntemaan Jeesuksen. "Vuosien varrella Gospel Riders moottoripyöräkerhon Motoristiraamattu on syvästi vaikuttanut ihmisten elämään", kerrotaan heidän kotisivuillaan. 

Mutta ei tätä kirjaa jaella vain moottoripyöräkerhon jäsenille, vaan esimerkiksi rippikouluvierailuilla myös leiriläiset saavat ilmaiseksi oman kappaleensa.


Kuva Gospel Riders nettisivulta. Gospel Ridersin jäsenet eivät pyydä mitään maksua siitä että kiertävät leireillä ja tapahtumissa. Jos sinä pidät tätä asiaa tärkeänä, voit ilahduttaa puolestasi heitä ja osallistua meneillään olevaan keräykseen. Keräyksen tavoitteena on saada kokoon painatuskulut uuden painoksen teettämiseen. Hienoa olisi, jos tämä painos saataisiin tehtyä jo ennen tulevan kesän kohtaamisia. Tähän mennessä Motoristiraamatusta on otettu jo useampi painos ja sitä on jaettu yhteensä yli 100.000 kappaletta eripuolille Suomea.


Kuva Gospel Riders nettisivulta.


”Jumalan sana ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka Jumala sille antaa.” Jes. 55.11.


Kuva Gospel Riders nettisivulta.


Apuasi tarvitaan!

Lahjoituksia voi tehdä Gospel Riders kerhon Raamattutilille
Aito Säästöpankkissa. Tili nro: FI83 4503 0010 2265 16.

Valtakunnallisen keräysluvan numero on POL-2015-6455. Lupa on voimassa 01.10.2015 – 30.09.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Gospel Riders on myös Facebookissa. 

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!