lauantai 20. elokuuta 2016

SOMEMPI SEURAKUNTAVoisiko seurakunta olla vähän somempi- 

näkyä myös somessa, siellä missä tämän ajan seurakuntalaisetkin ovat? Miten seurakunta voisi viestiä enemmän samalla kielellä seurakuntalaisten kanssa?


Tätä on jo paljon odotettu ja kyselty, mutta ihan pian siitä on tulossa totta. Hämeenkyrön seurakunta on saamassa uudet nettisivut, ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, uusien sivujen pitäisi olla auki 1.9.2016. Osoite on sama kuin ennenkin, siis www.hameenkyronseurakunta.fi Toiveemme on, että uudet nettisivut voisivat helpottaa tiedon kulkemista, olla käytännöllinen linkki seurakuntaan sekä uusille että vanhoille seurakuntalaisille. Uudet sivut ovat aiempaa enemmän vuorovaikutteiset ja sisällöltään aiempaa tiheämmin päivittyvät. Sisältöä on myös helppo jakaa sosialliseen mediaan. Sivusto toki palvelee niitäkin, jotka eivät käytä sosiaalista mediaa. Tavoitteena on helppokäyttöinen ja ajanmukainen nettisivu kaikenlaisille seurakuntalaisille.

Ikkuna seurakuntaan 

Myös tämä blogi-sivusto tulee uudistumaan. Otsikko on jo vaihtunut - IKKUNA SEURAKUNTAAN. Se on uusi tavoite. Jatkossa tästä osoitteesta on mahdollisuus kurkistella seurakunnan arkea sanoin ja kuvin, sekä seurakunnan työntekijöiden, että toivottavasti myös vapaaehtoisten ja seurakuntalaisten silmin.

Uusista sivuista toivotaan palautetta

Toivottavasti ehdit antaa sivuista palautetta, kunhan ne avautuvat ja pääset tutustumaan niihin. Mikä on hyvää, missä on kehitettävää? Löytyikö etsimäsi tieto? Mitä sivuilta puuttuu? Mistä ei ainakaan saa luopua? Palaute auttaa meitä kehittämään sivuja entistä paremmiksi. Niiden on tarkoitus olla palvelemassa seurakuntalaisten tarpeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!