maanantai 31. lokakuuta 2016

TEHTAAN IRTISANOMISET KOSKETTAVAT MONIA

 

Älä kanna taakkaasi yksin

 

Hämeenkyrön seurakunta on mukana kohtaamassa ja tukemassa tehtaalta irtisanottuja. Kaikki seurakunnan työntekijät ovat käytettävissä sitä varten, että kriisitilanteessa voi tulla juttelemaan. 
 
 
kuva: Gerd Altmann


Kirkkoherra muistuttaa puhumisen tärkeydestä


Kirkkoherra Erkki Malmberg on tavannut irtisanottuja ja haluaa muistuttaa puhumisen tärkeydestä vaikeassa tilanteessa. Hän kertoo muutamia asioita joita kannattaa kriisitilanteessa erityisesti tarkkailla itsessään:

- Aamuyöllä heräilyä, kun hankalaan tilanteeseen liittyvät asiat pyörivät mielessä tai nukahtamisen vaikeutta. Jos uniongelmista tulee jatkuvia, kannattaa asiaan reagoida.

- Vetäytyminen ihmissuhteissa: kun läheinen kyselee voinnistasi tai käytöksessäsi tapahtuneesta muutoksesta, sinua alkaa vain ärsyttää.

- Muutokset omassa alkoholin käytössä. Jos se vaikeassa tilanteessa lisääntyy, on syytä olla huolissaan.

Erityisesti silloin kun huomaat itsessäsi tai läheisessäsi yllä mainittuja merkkejä tai muuten tavallisesta poikkeavaa (jatkuvaa) käytöstä, kannattaa asiasta puhua jonkun kanssa. Seurakunnassa voit olla yhteydessä esimerkiksi diakoniatyöntekijään tai pappiin. 
 

Ota rohkeasti yhteyttä


Tästä linkistä näet
diakoniatyöntekijöiden (ilman ajan varaamista tarjolla olevat) vastaanottoajat ja heidän yhteystietonsa. Voit myös sopia muun tapaamisajan.


Kaikkien työntekijöiden yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.____
 
Tämän ikkunan seurakuntaan avasivat diakoniatyöntekijä Anu Tassberg ja lastenohjaaja Minttumaria Ukkonen
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!