keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Kerhovaari rikastutti päiväkerhon arkea


Yksi Hämeenkyrön seurakunnan päiväkerhoista on saanut erityisen ilon: alkutalvesta lähtien joka maanantai kerhoon on lasten lisäksi saapunut kerhovaari Lauri Korpijaakko. 

Lapset ottivat hänet pian omakseen. Yhdessä on leikitty, ja kerhovaarin syliin on päässyt istumaan. 

Korpijaakko otti itse yhteyttä seurakuntaan ja tarjoutui vapaaehtoiseksi, ja sopiva paikka löytyi  päiväkerhosta. Hän kertoo, että kerhovaarina oleminen on ollut sellaista kuin hän odottikin. Lapset tulivat hyvin äkkiä tutuksi ja välillä meinasi tulla ihan kiistaakin siitä, kuka pääsee kerhovaarin syliin, sillä kaikki olisivat halunneet. 
Kaikkein parasta on ollut lasten kanssa leikkiminen, mikä sujuikin mukavasti, sillä lasten kanssa oleminen oli kerhovaarille valmiiksi tuttua puuhaa. Kerhovaari tuli hyvin toimeen kaikkien lasten kanssa. Hän suosittelee tätä tärkeää tehtävää muillekin ja arvelee, että syliin tulijoita varmasti riittäisi useammallekin kerhovaarille tai mummulle. 

Lasten lisäksi myös seurakunnan varhaiskasvatuksen tiimi iloitsee kovasti kerhovaarin mukana olosta ja antaa suuren arvon sille, että hän on käyttänyt aikaansa lasten hyväksi. Taivaan Isän siunausta kerhovaarille! Toivottavasti jatkat syksylläkin.

____

Hämeenkyrön seurakunnan varhaiskasvatuksen nettisivuille pääset tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!