KIRJA ILMAISEKSI - sinulle!

Haluatko saada luettavaa ilmaiseksi?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen taivaallinensuhde @ gmail.com ja pyydä kirjaa. Saat postitse Kalevi Lehtisen kirjan "Sinulle". Kirja ja sen lähettäminen ei maksa sinulle mitään. Muista kertoa nimesi ja osoite johon haluat että kirja lähetetään.  

HUOM! Voit tilata kirjan vain itsellesi. Ethän siis lähetä muiden osoitteita kuin omasi. Jos haluat että ystäväsikin saa kirjan, pyydä häntä käymään tällä sivulla ja lähettämään oman kirjapyynnön.

 
"Tämä kirja on kädenojennus Sinulle, joka koet tarvitsevasi muutosta elämääsi. Sinun on ehkä vaikea ottaa Jumalan rakkautta vastaan, koska siihen on niin vaikea uskoa. Mitä se merkitsee? Ota siitä selvää.

Kalevi Lehtinen ei pelottele, ei syytä eikä lyö Raamatulla. Puhuessaan jokaisen ihmisen tarpeesta löytää elämänsä tarkoitus ja tuntea itsensä turvatuksi ja rakastetuksi hän osoittaa vastauksen löytyvän Jumalan luota. Avoimuudellaan ja rehellisyydellään hän vetää muut samalle viivalle kanssaan. Armo on alhaalla, käden ulottuvilla.

Sinulle-kirja on vapauttavaa ja haastavaa puhetta myös jo ratkaisunsa Jumalan puoleen tehneille: rukouksen, yhteyden, näyn ja voiman avulla jaksat jatkaa. Et ole omassa varassasi.

Miljoonien joukossa Sinä olet tärkeä."


***Lähetettävä kirja saattaa poiketa ulkoasultaan kuvassa olevasta(eri painoksissa on eri kansikuvat), mutta kirjan sisältö on sama. Kirja on saatavilla myös ruotsinkielisenä. Jos haluat lukea mieluummin ruotsiksi, kerro se pyytäessäsi kirjaa.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!